Deze Belgen maakten indruk over de landsgrenzen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Deze Belgen maakten indruk over de landsgrenzen
Foto: © photonews

Elke week brengt de redactie u de vijf beste Belgen over de landsgrenzen heen. Deze week was er geen gebrek aan landgenoten die zich positief lieten opmerken.

Marouane Fellaini

Manchester United zette Manchester City opzij in de ‘Manchester derby’ en Fellaini speelde opnieuw een dijk van een match. Onze landgenoot was alomtegenwoordig en pikte overigens ook zijn doelpunt mee.

Dries Mertens

Napoli haalde het vrij eenvoudig van Fiorentina. Dries Mertens zette zijn ploeg goed op weg door de eerste goal van de partij voor zijn rekening te nemen. De Rode Duivel plaatste het leer knap in de verste hoek.

Luis Pedro Cavanda

Nog in Italië vertolkte Luis Pedro Cavanda een glansrol bij zijn club. Lazio won met 4-0 van Empoli en Cavanda tekende voor twee assists, niet mis als vleugelverdediger.

Christian Benteke

Dat Benteke terug van geweest is, weten we intussen allemaal. Afgelopen weekend zorgde de Rode Duivel in zijn eentje voor de drie punten tegen Tottenham Hotspur. De spits tekende voor de enige goal van de match.

Yannick Ferreira Carrasco

AS Monaco won vrijdagavond met 0-3 van Caen en Yannick Ferreira Carrasco had zijn dagje. De kersverse Rode Duivel gaf twee assists en dikte zijn totaal in de Ligue 1 zo aan tot 8.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties