Nieuw goudklompje van Gent maakt indruk: "Champions League-niveau"
Nieuw goudklompje van Gent maakt indruk: "Champions League-niveau"
Foto: © photonews

Serge Tabekou debuteerde afgelopen vrijdag in stijl bij KAA Gent. De Kameroener viel op het veld van Standard in en scoorde bovendien meteen zijn eerste doelpunt. "Hij heeft nog veel groeimarge", zo klinkt het bij de Buffalo's.

Bij de beloften van de Buffalo’s liet Tabekou zich al opmerken. “Op de flank gaf hij makkelijk assists en als spits scoorde hij de laatste tijd bijna wekelijks”, aldus beloften-trainer Nico Vanderdonck in Het Laatste Nieuws.

"Technisch en tactisch is er nog werk aan"

“Hij lijkt niet blessuregevoelig", gaat de coach verder. "Hij heeft nog veel groeimarge. Technisch en tactisch qua looplijnen is er nog werk aan. We zijn ook tevreden over zijn discipline. Hij miste nog nooit een training en zet zich altijd volle bak in.”

Maar het meeste indruk maakt Tabekou met zijn fysiek en meer bepaald zijn zuurstofopnamevermogen. “In heel mijn leven heb ik maar drie à vier voetballers gehad met zo’n hoge waarde. Dat is Champions League-niveau”, aldus manager Michel Louwagie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21673 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

 Speeldag 1

Play-off 2

Nieuwste reacties