Opvallend: broertjes Alcantara volgen loting CL via face time!
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties
Opvallend: broertjes Alcantara volgen loting CL via face time!
Foto: © Photonews

In de halve finale van de Champions League nemen Barcelona en Bayern München het tegen elkaar op. Dat is niet alleen een speciale match voor Pep Guardiola, maar ook voor de broertjes Thiago en Rafinha Alcantara, die respectievelijk bij Bayern en Barcelona spelen.

Met Barcelona-Bayern München is er in de halve finale van de Champions League een affiche om U tegen te zeggen. Voor Pep Guardiola wordt het alvast een speciale match, met een terugkeer naar 'zijn' Barcelona, maar ook voor de broertjes Rafinha en Thiago Alcantara wordt het iets speciaals.

Beide broers volgden de loting van de Champions League en stonden terwijl in contact met elkaar via face time. Dat bleek uit enkele foto's en posts op Twitter. Vermoedelijk kwamen zij elkaar liever tegen in een verdere fase van het tornooi..

Rafinha koos (tot nu toe) voor Brazilie, Thiago voor Spanje

Nog iets opvallend: de Alcantara-broers zullen waarschijnlijk nooit in dezelfde nationale ploeg spelen. Beide spelers doorliepen de jeugdreeksen bij Spanje, maar Rafinha koos vanaf de U20 voor Brazilië.

Thiago pakte reeds een A-cap bij Spanje, dus zijn keuze is definitief. Rafinha heeft wel nog steeds de keuze om zowel voor Spanje als Brazilë te spelen, aangezien hij nog geen minuut mocht opdraven in het A-team van één van beide landen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties