Obradovic heeft een opdracht voor Renard: "De club en fans verdienen PO1"

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Obradovic heeft een opdracht voor Renard: "De club en fans verdienen PO1"
Foto: © photonews

Ivan Obradovic is een van de sensaties van ploeg in vorm KV Mechelen. De vraag is of de Serviër volgend seizoen nog Achter de Kazerne te bewonderen is. Zelf laat hij alle opties open.

Afgelopen vrijdag verloor KV Mechelen, maar voordien had Malinwa zeven matchen op rij gewonnen. Geen toeval volgens Obradovic. "We hebben allemaal een mentale klik gemaakt. We werken harder voor elkaar en we denken niet aan eigen succes. We zijn gegroeid als groep", zo vertelde hij aan KV TV.

De opdracht voor Renard

Met die instelling kan het dan ook niet fout gaan volgens Obradovic, al wil hij nog niet spreken van een Europees ticket. "We bekijken het wedstrijd per wedstrijd." Voor volgend seizoen droomt Obracadabra alvast verder. Er zijn heel wat speculaties over de toekomst van de Serviër, maar misschien ligt die wel gewoon in Mechelen. Dan moet KV Mechelen volgend seizoen wel strijden voor play-off één.

"Als er een mooie aanbieding komt, moet het goed zijn voor iedereen. Maar ik heb tegen Renard gezegd dat, als hij extra spelers haalt en voor meer concurrentie zorgt in de ploeg, en dat we proberen play-off één te halen, dit ook heel interessant is voor mij. De club en de fans verdienen het om play-off één te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties