Reactie Spelers KV Kortrijk vallen uit de lucht: "Wij weten echt van niets"

Spelers KV Kortrijk vallen uit de lucht: "Wij weten echt van niets"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alsof de 4-0 in Luik nog niet hard genoeg aankwam voor de spelers van Kortrijk, moesten ze ook nog de kelk tot de bodem ledigen: hoofdcoach Yves Vanderhaeghe zou namelijk vertrekken naar KV Oostende. De spelers waren duidelijk nog niet op de hoogte van een eventuele overstap.

Aernout Van Lindt in Luik

We sprokkelden na de wedstrijd een aantal reacties over het mogelijke vertrek van Vanderhaeghe bij Kortrijk. "Dat kan niet? Is het echt waar", opende Mulemo nog ietwat vol verbazing. "Maar als het zo is, dan wens ik hem alvast veel succes bij Oostende." 

"Hij zal er meer ambities kunnen waarmaken zeker?", was de reactie van Laurent Henkinet. "Natuurlijk is het jammer, want ik vind VDH een erg goede trainer."

Hij zal wel zijn redenen hebben ...

En ook Gertjan De Mets en Lukas Van Eenoo reageerden verrast op het nieuws. "Het hoort bij het wereldje van het voetbal zeker?", probeerde De Mets. "Maar wij weten in ieder geval nog van niets, we hebben enkel de geruchten nu net gehoord. Hij zal wel zijn redenen hebben, als hij vertrekt."

"Ik hoop dat het niet waar is", probeerde Van Eenoo nog. "Maar we zullen het wel zien en horen de komende dagen neem ik aan. We horen het nu pas na de wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties