Lokeren-voorzitter vreest zwaar seizoen: "Gent kampioen? Dat is een serieuze handicap voor ons"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Lokeren-voorzitter vreest zwaar seizoen: "Gent kampioen? Dat is een serieuze handicap voor ons"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren zag onlangs zijn succestrainer Peter Maes naar KRC Genk vertrekken. Alsof dat nog niet erg genoeg was, dreigt er nu ook nog eens een ware exodus op Daknam. Voorzitter Roger Lambrecht vreest dat zijn club een moeilijk jaar tegemoet gaat.

Verschillende spelers lijken aan te sturen op een vertrek, maar daar wil de voorzitter niet meteen van weten. “Waarom? Wie zegt dat? Een speler die weg wil, moet einde contract zijn. Voilà. Simpel. Ze moeten bij mij passeren, hé! En ik heb nog niemand gehoord”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Als ze met een miljoen komen voor Persoons, direct. Is het 200.000 euro, dan blijft hij"

“De Pauw mag inderdaad weg voor 750.000 euro. Als hij denkt dat hij in de Franse tweede klasse meer gaat krijgen dan bij ons, moet hij gaan. Persoons? Als ze met een miljoen komen, direct. Is het 200.000 euro, dan blijft hij. Maric? Je moet geen namen meer noemen. Allemaal flauwe praat.”

“Het wordt een heel moeilijk jaar. Ook omdat Gent kampioen is. Een serieuze handicap. Er zijn allicht mensen die twijfelden tussen Lokeren en Gent en nu naar Gent gaan. We gaan dat voelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties