Santini strijkt met dromen neer in Luik: "Titel én nationale ploeg"

Santini strijkt met dromen neer in Luik: "Titel én nationale ploeg"
Foto: © photonews

Standard heeft vanmiddag Ivan Santini voorgesteld met veel toeters en bellen. De Luikenaren verwachten dan wel veel van de aanvaller, maar dat geldt evenzeer omgekeerd. "Hier kan ik voor de titel spelen. Dat was bij KV Kortrijk niet het geval."

Ivan Santini leek nochtans op weg naar KRC Genk, maar in laatste instantie smeet Roland Duchâtelet er nog enkele zakken geld tegen. "Vanaf het moment dat er Luikse interesse was hoopte ik op een transfer naar Standard. Ik ben dan ook blij dat de clubs er onderling uitgekomen zijn."

"Met Standard kan ik voor de titel spelen", gaat de goaltjesdief verder. "En dat is meteen het grootste verschil met KV Kortrijk. Elke spits wil aanvallen en niet enkel verdedigen. In welk systeem ik hoop te spelen? Dat maakt me niet uit. Zolang ik maar voor de goal kan verschijnen." (lacht)

En die ene grote droom...

Al moet het gezegd: de Kroatische aanvaller strijkt met een extra doel neer in de Vurige Stede. "Het is een droom en mijn grootste ambitie om voor de nationale ploeg van mijn land te spelen. Ik hoop dat ik die droom via Standard in vervulling kan laten gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties