De eerste training van Essevee, anders bekeken: "Bier moeten bijbestellen"

De eerste training van Essevee, anders bekeken: "Bier moeten bijbestellen"
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

De eerste training van Zulte Waregem zondag was een heus schot in de roos. Minstens 1500 mensen en misschien wel meer kwamen afgezakt naar de oefenvelden aan de Gaverbeek. Genieten, al was er bijna een praktisch probleempje.

Door Aernout Van Lindt

"Er was minstens 1500 en misschien wel bijna 2000 man en dus mogen we ook dit jaar spreken van een echt succes", aldus Geert Titeca van Supportersfederatie Esseveefans.

Al was er even een praktisch probleem: "Het bier was inderdaad vrij snel bijna uitgeput, dus hebben we snel de brouwer moeten contacteren om nog wat extra drank te leveren. Als je bijna uitverkocht raakt, dan weet je dat het een goede namiddag was."

Nog nooit meegemaakt

Ideaal weer ook: "Ja, de zon deed zeker zijn werk. In combinatie met de braderie en de batjes in Waregem een ideaal gekozen moment om de fans te vertegenwoordigen."

En ook de spelers waren allemaal in de wolken met het vele volk: "Ik denk niet dat ik dit al heb meegemaakt", aldus Steve De Ridder en Stephen Buyl quasi unisono.

We hebben Leye gemist

Bij de fans leeft Essevee weer helemaal. "Vooral door de terugkomst van Leye, hem hebben we toch echt gemist", hoorden we heel vaak. 

Qua ambities zijn de meningen dan weer meer verdeeld: het gaat van "Resoluut mikken op play-off 1" tot "Eerst maar eens die linkerkolom viseren."

En Essevee TV? Dat maakte een mooi filmpje ter sfeerverslag van de eerste training. Dat kan u hier nog even bekijken:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties