Jestrovic sneert naar (papa) Mitrovic: "Topclub? Ik wees Dinamo Kiev, Sevilla én Porto af"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Jestrovic sneert naar (papa) Mitrovic: "Topclub? Ik wees Dinamo Kiev, Sevilla én Porto af"
Foto: © Photonews

Nenad Jestrovic is kwaad, heel kwaad! De zaakwaarnemer werd namelijk aan de kant geschoven door Aleksandar Mitrovic en ziet op die manier één van de meest veelbelovende spelers uit zijn portefeuille verdwijnen. "Maar zijn vader wil enkel geld aan hem verdienen."

"Ik voel me alsof ik een zoon verlies", vertelt een aangeslagen Nenad Jestrovic in Het Nieuwsblad. De zaakwaarnemer loodste Aleksandar Mitrovic naar RSC Anderlecht, maar wordt nu aan het huisvuil gezet. Pini Zahavi (een Israëliër met Portugese contacten, nvdr.) moet de aanvaller naar een topclub loodsen. 

"Maar de vader van Aleksandar wil enkel geld aan zijn zoon verdienen", gaat de voormalige aanvaller verder. "Hij speelt voor makelaar om commissie op te strijken. Ik had hem ook wel een deel van de winst gegund als we alles op een degelijke manier hadden kunnen regelen."

De vader van Aleksandar speelt voor makelaar om commissie op te strijken

"Ik had Mitrovic ook naar een topclub kunnen brengen", sneert Jestrovic. "Sevilla FC, FC Porto en Dinamo Kiev wilden twee jaar geleden acht miljoen euro voor hem betalen, maar ik wees hen af. Op dat moment was RSC Anderlecht een betere keuze voor de carrière van Aleksandar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties