Ook Anderlecht joeg op Vanaken: "Maar met Club Brugge om de prijzen strijden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 51 reacties
Ook Anderlecht joeg op Vanaken: "Maar met Club Brugge om de prijzen strijden"
Foto: © Photonews

Hans Vanaken was vandaag de meest gesolliciteerde speler op de eerste training van Club Brugge. De voormalige middenvelder van Sporting Lokeren is namelijk dé man die Club Brugge aan de titel moet helpen.

Cédric De Volder in Westkapelle

Aad De Mos zei het enkele weken geleden nog. "Met Hans Vanaken had Club Brugge de titel gepakt." Om maar te zeggen: de verwachtingen zijn niet hoog, maar torenhoog. 

"Club Brugge moet als topclub elk seizoen voor de prijzen strijden", aldus Vanaken na de eerste training. "Ik ben blij dat ik er ben. Ook al is het met een jaar vertraging. De druk zal er inderdaad zijn, maar ik denk dat we het vooral zullen voelen in play-off 1."

Bij Sporting Lokeren was de Limburger dé draaischijf. "Maar bij Club hebben we daar nog niet over gesproken. Ik weet dat ik zal moeten vechten voor mijn plaats. Op training ligt het niveau hoger. Maar dat is logisch: de spelers rondom mij zijn ook beter."

Geen buitenlandse interesse

Vanaken gaf al vanaf het begin aan dat Club Brugge zijn voorkeur had. "RSC Anderlecht was ook geïnteresseerd, maar dat was niet concreet. Buitenlandse clubs? Zelf ben ik daar niet van op de hoogte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties