Rits over nieuw contract: "Het is een teken dat de technische staf in mij gelooft!"

Geoffrey Rockele
| 10 reacties
Rits over nieuw contract: "Het is een teken dat de technische staf in mij gelooft!"
Foto: © Photonews

KV Mechelen won vanavond makkelijk met 0-4 op het veld van derdeklasser Bornem. Niets dan blije gezichten dus bij de mannen van Jankovic. Al was er één iemand die extra blij mocht zijn, Mats Rits zag namelijk zijn contract verlengd worden.

De jonge middenvelder tekende bij voor één seizoen, met optie tot nog een jaar. “Natuurlijk ben ik blij. De onderhandelingen zijn eigenlijk al een tijd geleden gevoerd. Dan zijn de gesprekken even in de wachtkamer belandt, maar nu is het dan toch in orde gekomen”, vertelt Rits aan Voetbalkrant.com.

Hij is dan ook erg opgetogen dat de club vertrouwen in hem heeft. “Het is een teken dat de technische staf in mij gelooft. We hebben veel gesprekken gehad en daardoor heb ik ook altijd rustig afgewacht.”

Rits dacht in die periode van onderhandelingen zeker niet aan een transfer. “Ik heb altijd met mijn gedachten bij KV Mechelen gezeten. Ik was er van overtuigd dat ik ook dit seizoen bij deze club zou spelen. Ik wil dan ook niets liever dan zo veel mogelijk spelen en belangrijk zijn voor de ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties