"De rotte appels bij OHL zijn eruit"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
"De rotte appels bij OHL zijn eruit"
Foto: © photonews

Naar jaarlijkse gewoonte maakten we ook dit jaar voor de start van de competitie een prognose van waar volgens ons de ploegen zullen eindigen aan het eind van de competitie. Wij zetten OH Leuven op 14 in onze prognose, maar wat zijn de ambities aan Den Dreef zelf?

Na een jaar in tweede klasse te hebben vertoefd weet OHL maar al te goed wat het wil vermijden. "We willen zo snel en zo mooi mogelijk zeker zijn van het behoud", was Jacky Mathijssen aan het begin van de voorbereiding duidelijk.

"We denken sportief gewapend te zijn om ons te redden", pikt voorzitter Jimmy Houtput in. "We hebben zeven transfers gedaan en er zullen nog minstens twee volgen. In de verdediging zal nog een kwaliteitsinjectie gebeuren."

Wat denken de fans?

In de Jupiler Pro League blijven zal een succes zijn voor de fans. "Het budget is beperkt. Dus ik vrees voor een moeilijk jaar", aldus Filip Elsen van supportersclub Den Dreef. "Het zal iedere match knokken worden om een punt of met veel moeite een overwinning."

Zien de fans verschillen met het team dat het twee jaar geleden niet haalde? "Er zit nu meer karakter in de ploeg", vindt Elsen.

"Twee seizoenen geleden zijn we gezakt door veel ruzies en vetes onderling. Ik denk dat de rotte appels er wel uit zijn. Op dat gebied zie ik beterschap. Ze gunnen elkaar weer een goaltje. Dat was er toen niet." (DG)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties