Reactie Simons probeert te verklaren: "Je kan niet verwachten dat we al honderd procent scherp zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 79 reacties
Simons probeert te verklaren: "Je kan niet verwachten dat we al honderd procent scherp zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge keek vanavond toe hoe de Gentse Feesten 2015 een dagje eerder op gang werden geschoten. Timmy Simons tilt echter niet te zwaar aan het verlies.

Cédric De Volder in Gent

Al gaf Timmy Simons wel toe dat hij ontgoocheld is. "Maar dat is logisch. Als profvoetballer wil je elke wedstrijd winnen en de Supercup is tenslotte de eerste prijs van het seizoen. Ik zou echter niet durven stellen dat KAA Gent al verder staat dan ons. Op sommige vlakken waren we de evenknie."

Al moeten we eerlijk zijn: de Buffalo's liepen bij momenten over de roodhemden heen. "Vooral na de rust vonden we geen oplossingen meer. Al geeft dit verlies geen problemen voor de competiestart van volgende week, hoor. Dit is nog steeds volle voorbereiding. Je kan niet verwachten dat we al honderd procent fit zijn."

Stekje in hart van defensie

Leuk detail: Simons kreeg van Michel Preud'homme een stekje in het hart van de defensie. "Zoals ik eerder al zei: het is nog steeds de voorbereiding. De coach neemt gewoon keuzes met de sterktes en de zwaktes van de tegenstander in het achterhoofd."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties