Players4Contract tonen veerkracht in derby tegen Nederland

Timothy Collard
| 1 reacties

Players4Contract, de ploeg die is samengesteld uit spelers die momenteel zonder club zitten, heeft vrijdagavond niet voor een derde opeenvolgende keer kunnen winnen. De clash tegen Nederland eindigde onbeslist.

De Nederlandse spelers zonder contract begonnen net iets gretiger aan de wedstrijd en halverwege de eerste helft was het ook raak. Janga zette zich sterk door en tekende voor het openingsdoelpunt.

Vuurwerk in de slotfase

Meteen na de rust had Jaime Ruiz de gelijkmaker aan de voet, maar hij miste dé kans op de 1-1. Op vuurwerk was het wachten tot in de slotfase. De Belgen kregen een vrijschop op de rand van de zestien en Ladrière (ex-Waasland-Beveren) draaide de bal knap binnen.

Maar opnieuw kwamen de Belgen op achterstand. Tien minuten voor tijd vond David zijn ploegmakker Elson Almeida, en die duwde de 1-2 simpel binnen. Alles te herdoen dus voor Players4Contract, maar opnieuw Ladrière hielp de Belgen alsnog aan een 2-2-gelijkspel.