Ambities Anderlecht? "Veel zal afhangen van Suarez en vervanger Mitrovic"

Ambities Anderlecht? "Veel zal afhangen van Suarez en vervanger Mitrovic"
Foto: © Photonews

Naar jaarlijkse gewoonte maakten we ook dit jaar voor de start van de competitie een prognose van waar volgens ons de ploegen zullen eindigen aan het eind van de competitie. Wij zetten Anderlecht op twee in onze prognose, maar wat denken ze er in het Astridpark zelf van?

Besnik Hasi is duidelijk: "Klaar voor de competitie? Dat denk ik niet. Met het vertrek van Mitrovic en Mbemba verloren we toch wel wat kwaliteit en hun vervangers zijn er nog niet. Ezekiel is geen vervanger voor Mitrovic."

"Wel ben ik tevreden met het nieuwe systeem waarop we trainden. Maar ook daar hebben we nog veel werk aan. Ik wacht geduldig op transfers, want ik wil het bestuur niet onder druk zetten. Het is niet ideaal om een voorbereiding zo af te werken, maar ik begrijp dat het niet anders kan", aldus Hasi.

Maar paars-wit moet wel beter doen. "Kijk, we werden derde en dat is niet goed genoeg voor Anderlecht", knikt Hasi. "We moeten beter doen en natuurlijk moeten we voor de titel gaan. Dat is zelfs het enige doel dat we moeten hebben. Al willen we natuurlijk ver in Europa en in de Beker geraken ook."

Wat denken de fans?

We gingen ons licht opsteken in de café's rond het stadion na de wedstrijd tegen Lazio. En daar bleef vooral de rentree van Suarez hangen. "Suarez kan ons kampioen maken hé. Als die fit blijft, is hij de nieuwe Gouden Schoen, daar ben ik zeker van", klonk het bij de supporters aan café Green Park.

"Als we nog een goeie verdediger en een vervanger voor Mitrovic vinden, zijn we de grote favoriet", aldus Michou van café La Coupe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties