Reactie Canesin dankt Vanderhaeghe: "Door hem trap ik nu gewoon naar doel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Canesin dankt Vanderhaeghe: "Door hem trap ik nu gewoon naar doel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Canesin Matos is back! De Braziliaan had het vorig jaar opvallend lastig om zijn draai te vinden, maar dartelde gisteren als vanouds over de grasmat. "De enkelproblemen zijn verleden tijd", wijst hij meteen de oorzaak aan.

Cédric De Volder in Oostende

Fernando Canesin Matos kampte vorig seizoen namelijk met kwaaltjes. "Maar dat is verleden tijd. Bovendien wil iedereen zich tonen bij een nieuwe coach."

En jawel, het viel op. De voormalige speler van RSC Anderlecht was alomtegenwoordig, strooide met passes en tekende voor een wondermooi doelpunt. 

"De coach heeft me gezegd dat ik egoïstischer moet zijn. Vorig jaar kwam ik in de zestien en zocht ik naar een aanspeelpunt. Nu knal ik gewoon naar doel." 

Miniversie van Anderlecht

"Ik vind het trouwens leuk voetballen met een aanvaller als Gohi Bi Cyriac", vervolgt Canesin. "Het begint hier eigenlijk een beetje op de miniversie van Anderlecht te lijken, hé. (lacht)

Op die manier sprokkelde KVO meteen de eerste driepunter van het seizoen. "En dat is heel goed. Al moesten we de wedstrijd veel eerder beslist hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties