Scifo looft bondscoach: "Hij weet waar hij naartoe wil"

Geoffrey Rockele
| 13 reacties
Scifo looft bondscoach: "Hij weet waar hij naartoe wil"
Foto: © SC

Enzo Scifo wordt de nieuwe coach van de nationale beloftenploeg. In zijn nieuwe functie komt hij met Marc Wilmots een oude bekende tegen.

Een jaar geleden polste de huidige bondscoach bij Scifo. “Ik moet toegeven dat ik eigenlijk heel verbaasd was toen hij me contacteerde”, vertelt hij aan La Dernière Heure.

“Ik dacht dat hij me om wat informatie wilde vragen, maar hij was meteen recht voor de raap en vroeg of ik deel wilde uitmaken van zijn technische staf.”

Scifo moest vervolgens geen twee keer nadenken. “Ik heb niet lang getwijfeld over het aanbod. Toen hij me zijn visie over de gang van zaken uit de doeken deed, merkte ik dat die aansloot bij de mijne. Mijn zin om deel te mogen uitmaken van zijn ploeg groeide alleen maar.”

Hechte band

De twee kennen elkaar al lang. “Toen Marc en ik samenspeelden bij de Rode Duivels kwamen we ook al goed overeen. Vaak hebben mensen een verkeerde indruk over hem. Hij weet waar hij naartoe wil en doet dat op zijn eigenzinnige manier. Daar kunnen velen niet mee om”, aldus Scifo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties