Van Veldhoven mist mogelijk duel met OHL: "De coach moet het meteen met een schorsing bekopen"

Geoffrey Rockele
| 7 reacties
Van Veldhoven mist mogelijk duel met OHL: "De coach moet het meteen met een schorsing bekopen"
Foto: © photonews

Westerlo begon de competitie met een 1 op 6. Geen drama, maar dit weekend kunnen er maar beter punten gepakt worden tegen OHL om niet meteen in de onderste regionen terecht te komen. Want daarna volgt er nog een stevig programma met Genk, Charleroi en Anderlecht.

“We zijn begonnen met twee moeilijke matchen, tegen AA Gent en Oostende”, opent coach Harm van Veldhoven tegenover Voetbalkrant.com. “Tegen Gent hadden we thuis meer verdiend, maar Oostende was gewoon beter, daar moeten we eerlijk in zijn.”

Al betekent die mindere start voor de coach zeker geen drama. “Je weet dat er op die 0 of 1 op 6 wordt gefocust, maar ook in de match tegen OHL zal niet alles beslist worden. Het is nog vroeg, we moeten kijken naar het niveau dat gehaald wordt.”

Schorsing

Daarnaast bestaat de kans dat van Veldhoven de komende wedstrijd geschorst is. “We hebben ons niet anders voorbereid, want ik verwacht ook niet dat ik in de tribune zal moeten zitten. Ik moet morgen naar Brussel en wij zullen daar onze mening proberen te ventileren.”

De Westerlo-trainer vindt het spijtig dat het incident in de wedstrijd tegen Oostende deze straf met zich mee kan brengen. “Een speler kan een gele kaart krijgen en als coach bekoop je het meteen met een schorsing. Het is jammer dat het werk ons dan wordt ontnomen”, besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties