Mensen rondom De Ridder zijn belangrijk: "Mijn pa is mijn held"

Mensen rondom De Ridder zijn belangrijk: "Mijn pa is mijn held"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve De Ridder is goed aan het seizoen begonnen bij Zulte Waregem. Na veel omzwervingen is hij 'eindelijk' terug in ons land. Niet om zich te bewijzen aan België, maar wel deels om dichter bij zijn naasten te zijn. En of die belangrijk zijn.

Vader Dirk heeft al een abonnement genomen op Zulte Waregem, ook al is hij een rasechte Buffalo. "Vroeger supporterden we samen voor Gent, dat klopt. Maar nu komt Essevee op 1 bij hem", aldus De Ridder.

"Mijn pa is mijn held", geeft de aanvallende middenvelder aan. Waarop hij trots zijn tatoeage laat zien: 'Father, Friend, Guide'. Duidelijker kan haast niet: de pa van De Ridder is belangrijk. "Ik vind het ook belangrijk dat mijn naasten het goed hebben. Zij zijn belangrijk."

Alles present om hier gelukkig te worden

"Wanneer mijn seizoen geslaagd is? Als ik hier aan het einde van het seizoen een langdurig contract kan tekenen. Ik hoop dat ik kan blijven, want alles is hier present om gelukkig te worden."

Een nieuwe publiekslieveling is in de maak? "Bij mij is het altijd ofwel heel goed of heel slecht. Laat ons hopen dat het hier heel goed gaat", kon er een lachje af. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties