MPH geeft uitleg bij transferdossier van Vazquez: "Die belofte is inderdaad gemaakt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
MPH geeft uitleg bij transferdossier van Vazquez: "Die belofte is inderdaad gemaakt"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Victor Vazquez was heel duidelijk in de Spaanse media. "Ik ben op de ideale leeftijd gekomen om Club Brugge te verlaten." Michel Preud'homme maakt zich echter niet te veel zorgen. "Bovendien hebben we met Hans Vanaken al een opvolger lopen."

Cédric De Volder in Brugge

Het moet gezegd: Victor Vazquez herhaalde de voorbije maanden meermaals dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. "Op mijn leeftijd moet je niet twijfelen als ze met zakken geld uit Qatar komen aanlopen", liet de Catalaan onder meer optekenen. 

"Het is niet nieuw dat Victor zich klaar acht voor een transfer", legt Michel Preud'homme uit. "Maar tot op heden is hij nog steeds een speler van Club Brugge. Al wordt zijn dossier in alle harmonie behandeld."

Het is niet nieuw dat Victor zich klaar acht voor een transfer

Club beloofde de Spanjaard vorig seizoen bij zijn contractverlenging namelijk om niet moeilijk te doen bij een interessante aanbieding. "Ik heb geen idee wat er de komende weken zal gebeuren. Maar die belofte is inderdaad gemaakt."

"Het is dan ook een voordeel dat Hans Vanaken hier al rondloopt", gaat de Luikenaar verder. "Hij is niet alleen gehaald met het oog op de toekomst, maar Victor lag de voorbije seizoenen regelmatig in de lappenmand. Nu hebben we iemand die dat kan opvangen."

En wat op inkomend vlak?

Ondertussen gonst het van de geruchten. Komen er nog versterkingen voor blauw-zwart? "Alles hangt af van een eventueel vertrek van Victor en de evolutie van de blessure van Bjorn Engels", besluit Preud'homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties