"Binnen tien jaar is Antwerp de mooiste club van het land"

"Binnen tien jaar is Antwerp de mooiste club van het land"
Foto: © photonews

Antwerp moet dit weekend nog niet aan de competitie beginnen, maar het mag duidelijk zijn dat iedereen binnen de club staat te trappelen om te starten. Ook Patrick Decuyper, die de nieuwe wind door de Bosuil liet razen.

Decuyper voerde op alle etages van de Bosuil vernieuwingen door. "Maar we zijn er nog lang niet. Er kan nog zoveel meer. Commercieel heeft de club twintig jaar stilgestaan. Hier op Antwerp heeft men altijd geredeneerd: ‘wij zijn het stamnummer 1 en sponsors en fans komen vanzelf naar ons’. Zo werkt het niet natuurlijk."

Maar op sportief vlak tipt iedereen wel Antwerp als titelkandidaat. "Ik vind dat niet meer dan normaal. Ik heb dat in februari al voor mezelf uitgemaakt: we gaan naar Antwerp om er een topclub van te maken", vertelt hij in GvA.

Titel in tweede is de eerste tussenstap

"Als je dat wil bereiken, is een kampioenstitel in tweede klasse de eerste tussenstap. Lukt dat meteen? Daar ben je nooit helemaal zeker van. Hoe rapper, hoe liever. Want het moet wel vooruit gaan, hé.

Spijt heeft hij niet van zijn beslissing om Antwerp onder handen te nemen. "Spijt? Dit is het mooiste dat me ooit is overkomen. Binnen tien jaar is dit de mooiste club van het land. Hopelijk sneller, maar binnen tien jaar is dat zeker het geval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties