KVO-fans komen uit... Anderlecht, Gent en Mechelen! "De leidersplaats? Volgende week is het weeral prijs!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
KVO-fans komen uit... Anderlecht, Gent en Mechelen! "De leidersplaats? Volgende week is het weeral prijs!"
Foto: © SC

KV Oostende strijdt vanmiddag met RSC Anderlecht om de leidersplaats in onze pintjesliga. De fans van de West-Vlamingen zijn alvast talrijk op post. En jawel, wij vonden een groepje met een enorm leuk verhaal!

Cédric De Volder in Oostende

Marc, Fabian, Lindsey, Kim en André. Op het eerste gezicht een doodnormaal groepje fans van KV Oostende. Leuk uitgedost en klaar voor de strijd. Maar dan hoor je de dialecten: Brussels, Gents,...

"Ik heb vijftien jaar lang een abonnement gehad bij RSC Anderlecht", lacht André uit Vilvoorde. "Maar we hebben gekozen voor de plaats waar er mooi voetbal te zien is", vult Kim aan. (lacht)

"Ik moet toegeven dat het extra leuk is om voor de eerste plaats te strijden tegen paars-wit. Maar het is niet de laatste keer, hoor. Volgende zondag is het op Standard weeral prijs. En dan nog eens in het Astridpark, in play-off 1!"

'Once you go to Oostende, you...' Ja, we hebben het Engelse spreekwoord eventjes vervormd. Maar het is wel zo. "Wij waren jarenlang Buffalo's", klinkt het bij Marc en Fabian met Gentse tongval."

"En Werner hier is overgelopen van KV Mechelen", roept Kim nog. "Hij was er één keertje bij: de uitwedstrijd van vorig seizoen Achter De Kazerne. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van hem: 'Waar kan ik een abonnement kopen?'"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties