Vreven waarschuwt: "We weten vanwaar we komen"

Vreven waarschuwt: "We weten vanwaar we komen"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren stond in alle prognoses helemaal onderaan. Groot is dan ook de verbazing bij wat de Waaslanders dit seizoen al hebben neergezet. Meester van het gebeuren Stijn Vreven heeft wel degelijk iets neergezet op de Freethiel.

Door Aernout Van Lindt

Tegen Zulte Waregem won Waasland-Beveren het afgelopen weekend op karakter, op doorzettingsvermogen en toch ook een beetje op talent. Er loopt met Myny, Gano, Jans, ... een en ander rond in het Waasland. En bij al het talent ook een flink aantal Belgen.

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Stijn Vreven wil iets neerzetten met jonge Belgen en geeft in het begin van het seizoen meteen het goede voorbeeld. "Het hard werken krijgt zijn beloning", aldus Vreven.

Blijven vechten voor onze punten

"Het is nu wel tijd om nederig te blijven en zeker niet te gaan zweven. We weten vanwaar we komen. Of we revanche nemen op de mensen die ons onderaan plaatsten in de prognoses? Neen, we moeten blijven ons werk doen, want we gaan altijd moeten blijven vechten voor onze punten."

"We moeten nog wat werken aan onze efficiëntie, maar uiteindelijk doet Gano het toch ook maar weer door een goal te maken", was de coach blij van vorige week.

We zijn een team, dan maakt taal niet uit

En er zijn nog werkpunten naar de match tegen Moeskroen toe: "We zijn soms te slordig en willen het iets te snel forceren met een laatste pass. Ik wil er nog iets meer geduld inslijpen: eens een pass meer, iets zuiverder inspelen. Maar het ziet er niet slecht uit."

De match tegen Moeskroen, meteen goed voor een 9 op 9 in eigen huis? "Het is heel leuk dat we al twee keer thuis konden winnen. En dat met ons bont allegaartje. Ach ja: we zijn echt een team, dan maakt taal soms niet uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties