Primeur: Anderlecht heeft hem op het oog als derde doelman

Primeur: Anderlecht heeft hem op het oog als derde doelman
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Boeckx is tot op heden nog steeds niet de nieuwe derde doelman van RSC Anderlecht. Paars-wit wilde voor hem doordrukken, maar houdt ondertussen alle opties open. En daarbij komen ze ook uit bij Patrick De Vlamynck.

De 37-jarige gewezen doelman van onder meer Moeskroen, Charleroi, Aalst en Bergen zou perfect in het plaatje van Anderlecht passen. In de wandelgangen van het Astridpark klinkt het dan ook steeds luider: Patrick De Vlamynck is een optie als derde doelman van paars-wit.

De goalie is een geboren Brusselaar en viel bij Moeskroen helemaal naast de ploeg na een zware blessure, nadat hij zijn kruisbanden scheurde tijdens een thuiswedstrijd tegen uitgerekend Anderlecht.

Rol in de tribune

Anderlecht is op zoek naar een derde doelman met veel ervaring om te gebruiken op de trainingen. De man in kwestie mag er geen probleem van maken dat hij geen of weinig wedstrijden zal spelen.

Derde goalies zijn doorgaans verzekerd van speelminuten bij de beloften, maar bij Anderlecht hebben ze daar met onder anderen Bossin en Svilar al genoeg keepers die moeten afwisselen. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties