Ontknoping in dossier De Bruyne laat op zich wachten: "Nog zes dagen om met de Kev te kaarten"

Ontknoping in dossier De Bruyne laat op zich wachten: "Nog zes dagen om met de Kev te kaarten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog zes dagen voor de transfermarkt sluit en in het dossier van Kevin De Bruyne blijft de definitieve doorbraak uit. Het management van de Rode Duivel houdt steeds meer rekening met een ontknoping op de slotdag.

Door Diederik Geypen

Als de transfer er een dezer dagen doorkomt, nestelt De Bruyne zich in het rijtje van duurste spelers ooit. Toch blijft zijn zaakwaarnemer - die in Wolfsburg vertoeft - rustig. "We wachten geduldig af. Ondertussen zit ik hier met de Kev te kaarten", opende Patrick De Koster gisteravond tegenover onze redactie.

Enkele weken geleden gaf de manager nog aan dat indien De Bruyne de Wolven verlaat, hij naar Man City trekt. Sinds kort duikt ook Bayern München steeds vaker op. "Op sociale media en kranten heb ik veel zever gelezen", wimpelt De Koster die interesse af. "We zien wel hoe het uitdraait."

Veel transfers meegemaakt die voor véél geld op de laatste dag tot stand kwamen

Met een scenario waarbij de deal pas maandag in een stroomversnelling komt, houdt ook De Koster rekening. "We hebben nog een kleine week. Ik maakte al veel transfers mee die voor véél geld op de laatste dag tot stand kwamen. Ik heb dus nog zes dagen om met de Kev te kaarten", besluit hij met een kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties