Dit is onze basisploeg in Cyprus! Of ziet u het anders?

Dit is onze basisploeg in Cyprus! Of ziet u het anders?
Foto: © SC

België moet morgen in het ietwat vreemd ogend GSP Stadium de drie punten pakken tegen Cyprus. Zoals elke keer helpen we Marc Wilmots een handje door al elf namen door te geven voor de basisploeg. Of houden jullie er een andere mening op na?

Cédric De Volder in Nicosia

Eerlijk? Waarom zouden we veranderen na de 3-1-zege tegen Bosnië-Herzegovina. Sprankelend was het voetbal dan wel allerminst, maar Marc Wilmots liet na afloop optekenen dat hij een tevreden coach was. 

Never change a winning team!

Achteraan is er sowieso geen twijfel mogelijk. Thibaut Courtois pakte ook afgelopen donderdag uit met enkele reddingen, met Vincent Kompany en Thomas Vermaelen is het vaste duo fit en ook Toby Alderweireld en Jan Vertonghen zijn zeker van hun plaats. 

Marouane Fellaini was tegen de Bosniërs één van de sterkhouders en blijft staan. Axel Witsel en Radja Nainggolan? Hetzelfde liedje: geen redenen om te vervangen en dus ook een extra cap op hun internationaal palmares. 

Over Eden Hazard en Kevin De Bruyne wordt nooit getwijfeld. Vooraan dan? Christian Benteke lijkt speelklaar, maar Wilmots wil vanaf minuut één geen risico nemen met de Liverpool-spits. Dus mag Romelu Lukaku nog eens proberen overtuigen.

Zijn jullie het eens met onze veldbezetting? Of zien jullie het anders? Vorm de ideale basiself door te klikken op onderstaand veldje!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties