Belgische fans gestrand in Cyprus: "De vluchten worden één voor één geannuleerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Belgische fans gestrand in Cyprus: "De vluchten worden één voor één geannuleerd"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels werden afgelopen zondag aangemoedigd door pakweg negenhonderd meegereisde fans. Maar voor sommige landgenoten eindigt de reis naar Cyprus in mineur.

Door Manuel Gonzalez en Cédric De Volder

Cyprus ontwaakte vanochtend namelijk onder een dikke laag stof. En die stofwolk zorgt ervoor dat vliegverkeer momenteel niet overal mogelijk is.

Bart Van den Broeck is één van de Belgische fans die momenteel gestrand is op de luchthaven van Larnaca. "De lucht ziet helemaal bruin", laat hij weten aan onze redactie. "En de vluchten worden één voor één geannuleerd."

"Normaal gezien vertrokken we iets voor het middaguur naar Amsterdam, maar dat is dus niet gebeurd. Bovendien krijgen we enorm weinig informatie."

Bart is samen met veertig andere fans - allen van supportersclub Diablos Locos uit Kapelle-Op-Den-Bos - onderweg. "We worden straks met de bus overgebracht naar een hotel in Paphos."

Uit Cyprus weg zijn de fans nog lang niet: "Morgen weten we meer of we dan wel of niet kunnen vliegen. Misschien dat we zelf via Italië naar huis moeten vliegen - maar hoe we dan in Italië moeten raken? Misschien met de boot, geen idee voorlopig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties