Gano verklaart zijn plotse torinstinct: "Voordien was ik nooit aan een match gestart"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 13 reacties
Gano verklaart zijn plotse torinstinct: "Voordien was ik nooit aan een match gestart"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met zijn drie goals in zes duels had Zinho Gano een belangrijk aandeel in de 10 op 12 die Waasland-Beveren al boekte. De trein die vorig seizoen in PO2 vertrok, raast ook dit seizoen lekker door.

Na een moeizame uitleenbeurt aan Moeskroen-Péruwelz begon Gano in de nacompetitie te scoren. "Voordien was ik nooit aan een match gestart. Plots kreeg ik mijn kans en nam ik ze. Nu doe ik op dat elan voort", verklaart de centrumspits zijn persoonlijke metamorfose.

De spelers willen mee in het verhaal van de coach

Hoewel Gano in het tussenseizoen van club veranderde, blijft hij ook nu de weg naar doel vinden. Een succes waar hij graag de sterke Waaslandse groep in betrekt.

"Het volledige plaatje klopt hier gewoon. Een goede omkadering, een goede coach en spelers die meewillen in dat verhaal. Dan krijg je resultaat. We kunnen nog mooie dingen laten zien", aldus de aanvaller. (DG)

Zinho Gano neemt morgen onze pronostiek voor speeldag 7 onder handen. Dit weekend komen we te weten of de Kampenhoutenaar leider Bjorn Ruytinx (5 op 8) van de troon kan stoten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties