Kebano en Pozuelo in selectie voor Anderlecht: "Hij wil zich altijd tonen"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Kebano en Pozuelo in selectie voor Anderlecht: "Hij wil zich altijd tonen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag zullen bij Racing Genk twee nieuwe namen op het wedstrijdblad staan: Alejandro Pozuelo en Neeskens Kebano. Peter Maes is tevreden.

Door Robby Morren

Pozuelo speelde geruime tijd geen wedstrijden en mist nog ritme. Hij behoort wel al tot de selectie, maar zal zeker niet aan de aftrap verschijnen in het Astridpark. Neeskens Kebano daarentegen, mag wellicht op een basisstek rekenen.

“Kebano is een type speler dat heel creatief is, hij is nooit passief en wil zich altijd tonen. Dat heeft hij ook gedaan tijdens de voorbije trainingsdagen."

"Hij kloeg van zware benen, dat betekent dat hij toch wat intensiteit gehad heeft en daarbovenop de vliegreizen en de internationale verplichtingen."

Een individu kan het elftal enorm helpen

Kebano, oftewel de man van 4 miljoen, krijgt onmiddellijk een zware last op zijn schouders want van hem wordt veel verwacht. “Een individu maakt niet het elftal, maar kan een elftal wel enorm helpen en daar ben ik benieuwd naar."

Ook over Pozuelo klonk de coach positief. "Ik ben heel tevreden als ik zie welk type speler Pozuelo is. Hij is een jongen die je het gevoel moet geven dat hij de tijd krijgt om te groeien, maar die je heel dicht bij het elftal moet houden en daarom neem ik hem ook mee naar Anderlecht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties