Overzicht tweede klasse: Cercle toont Club hoe het moet, Roeselare haalt uit

Timothy Collard
| 11 reacties

Ook in de Proximus League was het een drukke zaterdagavond, met vijf wedstrijden op het menu. Roeselare haalde ferm uit bij Virton, terwijl Cercle Brugge aan Club Brugge toonde hoe je Patro Eisden kan overmeesteren.

Patro Eisden-Cercle Brugge 0-1

Cercle Brugge had op bezoek bij Patro Eisden genoeg aan een vroeg doelpunt van Doumbouya om de drie punten mee naar Brugge te nemen.

Patro Eisden krijgt komende woensdag het bezoek van die andere Brugse ploeg, Club Brugge.

Excelsior Virton-Roeselare 1-4

Roeselare haalde fors uit op het veld van Virton. Halverwege de eerste helft zorgde Brouwers voor een nipte 0-1-voorsprong bij de rust, maar rond het uur duwden de bezoekers het gaspedaal nog eens stevig in.

Provoost en De Rechter pikten elk hun goal mee en zo stond het plots 0-3. Ngadrira milderde nog van op de penaltystip, maar Seoudi (eveneens van op de stip) legde de wedstrijd in een definitieve plooi door er 1-4 van te maken.