Vreven hard na nieuwe afgang: "Als we zo verder doen, volgt hetzelfde verhaal als de vorige jaren"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Vreven hard na nieuwe afgang: "Als we zo verder doen, volgt hetzelfde verhaal als de vorige jaren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren ging zondagavond voor de tweede opeenvolgende week met 5-1 de boot in. Na afloop was trainer Stijn Vreven zichtbaar aangeslagen. "Maar ik neem hier alle verantwoordelijkheid voor", klonk het.

Timothy Collard in Brugge

“Hier zit opnieuw een getergde trainer. Een trainer die geraakt is tot op het bot, tot op de ziel”, stak een zichtbaar ontgoochelde Vreven van wal na de nieuwe opdoffer. “Als je twee weken op rij met 5-1 verliest, dan maakt dat een mens heel erg ongelukkig.”

Vreven stak de hand in eigen boezem, maar zette tegelijkertijd ook zijn manschappen op scherp. “Ik neem hier alle verantwoordelijkheid voor. Maar mijn jongens moeten goed beseffen dat ze niet bij Club Brugge, Standard of Anderlecht spelen. Ze spelen bij Waasland-Beveren en bij deze club moet je knokken voor ieder punt.”

"Jongens, kijk eens in de spiegel" -

“Als we zo verder doen, dan wordt het hetzelfde verhaal als de voorbije jaren. Het wordt hoog tijd dat de spelers in de spiegel kijken. Maar nogmaals, het is mijn verantwoordelijkheid dat ze het de voorbije twee matchen te makkelijk opnamen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties