Oostende op hoede voor Great Old: "Antwerp is geen gewone tweedeklasser"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 46 reacties
Oostende op hoede voor Great Old: "Antwerp is geen gewone tweedeklasser"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp FC kijkt reikhalzend uit naar morgen. De oudste club van 't land trekt namelijk naar KV Oostende voor de Beker van België. En bij de Kustboys is niet iedereen er even gerust op. "Antwerp heeft zich in het tussenseizoen enorm versterkt."

Cédric De Volder in Oostende

Antwerp FC reageerde na de loting nog enigszins teleurgesteld. The Great Old had liever één van de absolute traditieclubs over de vloer gekregen op de Bosuil. Maar wisten ze toen in Deurne-Noord veel dat KV Oostende dé seizoensrevelatie zou worden.

En eerlijk? De Kustboys zijn er toch niet helemaal gerust op. De messen staan dan wel geslepen, maar tussen de lijnen hoorden we de voorbije dagen toch veel respect voor Antwerp FC. 

"Ik verwacht een enorm lastige wedstrijd", vertelt Brecht Capon in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik ken die club natuurlijk niet heel goed, maar ze hebben zich in het tussenseizoen enorm versterkt."

"Antwerp FC bulkt van de eersteklasse-ervaring. We moeten hen dus niet bekijken als een gewone tweedeklasser. Maar langs de andere kant: de Beker van België is voor KVO ook een doel op zich."

Stevige jongens

En dan zijn er natuurlijk nog de Antwerp-fans. "Het Antwerpse legioen zal (ondanks het beperkte aantal kaarten, nvdr.) op post zijn. En we weten natuurlijk allemaal dat dat stevige jongens zijn. Al heb ik vertrouwen in onze eigen aanhang. Wij spelen thuis, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties