Reactie "Scoren op Sclessin, hier wachtte ik al zes jaar op"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
"Scoren op Sclessin, hier wachtte ik al zes jaar op"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven overklaste Standard op tactisch vlak voor de pauze. De sluwe aanpak resulteerde in een 0-2-voorsprong, met Jordan Remacle twee keer in de aandacht.

Diederik Geypen in Luik

"Ons tactisch plannetje lukte. Voor het eerst speelden we in een 4-4-2. Met die twee spitsen, dat werkte goed", vertelde de vleugelaanvaller na het 2-2-gelijkspel op Sclessin.

"Het had eigenlijk 0-3 moeten staan, maar dit is een goed punt. Weinig teams komen hier punten pakken. Ook wij konden hier nog nooit iets sprokkelen", was Remacle goed ingelicht.

Een goed moment om hier eindelijk te scoren

Bij de 0-2 vlak voor de pauze leken nota bene twee Luikenaars - Remacle kreeg het leer aangespeeld van Pierre-Yves Ngawa - Standard dood te doen.

"Dit is mijn eerste goal voor OHL. Bovendien had ik nog nooit gescoord op Slessin. Hier wachtte ik al zes jaar op. Dit was een goed moment om dit eindelijk te doen. (lacht)"

Remacle droeg zijn doelpunt na de match op aan zijn overleden vriend Grégory Mertens. De betreurde voetballer was vorig seizoen nog een ploegmaat van hem bij Sporting Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties