Reactie Praet gelooft zijn ogen niet: "Hoe meer we eraan denken, hoe erger het wordt"

Praet gelooft zijn ogen niet: "Hoe meer we eraan denken, hoe erger het wordt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Praet moest zich na de match een paar keer op de kaak slaan, want hij geloofde het amper. Drie gemiste strafschoppen en een own goal, dat scenario kan je enkel voor een film schrijven.

Steven Spielberg himself moet al diep nadenken om zoiets te bedenken. "Een own goal in de laatste minuut en drie gemiste penalty's, dat is ongelooflijk", schudde Praet zich nog altijd ongelovig het hoofd. "Dat je er drie mist, is al uniek, maar dan nog twee punten verliezen met een own goal... Dat is ongelooflijk en vooral spijtig."

We missen kansen die we anders met de ogen dicht binnentrappen

"Na Qarabag wilden we iets tonen, maar dit scenario was ongelooflijk. We moeten eerlijk zijn, we hadden de kansen om te winnen, ook zonder die strafschoppen. We hebben geen vertrouwen op dit moment. We missen de kansen die we anders met gesloten ogen binnentrappen."

Zelf miste Praet ook een penalty. "Ik voelde me goed om die eerste te trappen, maar ik nam hem slecht. Dat spookte toch even door mijn hoofd."

"De tweede wou Okaka nemen. Normaal gezien was die voor Steven, maar na zijn misser tegen STVV wou hij liever niet. Ik denk dat het echt een kwestie van vertrouwen is. En hoe meer we eraan denken, hoe erger het wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties