White Star reageert met humor: "Wij bevelen KRC Genk hun terreinen vrij te geven!"

White Star reageert met humor: "Wij bevelen KRC Genk hun terreinen vrij te geven!"
Foto: © SC

Na de bekendmaking van het Molenbeeks gemeentebestuur dat het eraan denkt om White Star het Edmond Machtensstadion te laten verlaten, heeft de club uit tweede klasse een grappig communiqué de wereld in gestuurd. En verrassend, om het licht uit te drukken.

Volgens het gemeentebestuur komt White Star de afspraken niet na. Die stipuleren dat de club de installaties moet onderhouden en dan vooral tribune 1. White Star beweert dat ze dat echter wel gedaan hebben.

Als reactie stuurden ze een humoristisch communiqué de wereld in. Daarbij willen ze van naam veranderen en het stadion van Genk innemen.

"Wij wensen dat KRC Genk en zijn voorzitter Tribune 1 van het stadion vrijmaken zodat wij daar kunnen spelen op het moment dat wij willen en onder onze condities", schrijft men. "Wij bevelen hen ook om zich terug te trekken van de oefenterreinen waar honderden jonge spelers van de stad hun onderkomen hebben zodat die terreinen in orde zijn voor onze trainingen."

En de parodie ging verder. "Ons glorieus verleden garandeert immers ons succes. Het is niet dat we al failliet gingen in 2003, 2005 en 2014..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties