Thuram Kop-van-Jut op Sclessin: fans maken het bont

Standard begon niet erg fabuleus aan de wedstrijd tegen Westerlo. Na flink wat geblunder was het aan de rust al 0-2. De fans hadden zich ondertussen al tegen hun doelman gekeerd.

Van onze reporters in Luik

Bij de 0-1 pakte Thuram nog een bal van Gounongbé, maar tegen de rebound van De Ceulaer had hij geen verhaal. Vlak voor rust zag hij diezelfde Benji De Ceulaer de voorsprong verdubbelen.

Maar: ondertussen had Sclessin zich al tegen hem gekeerd. De fans waren heel stil, tenzij de doelman aan de bal was. Zeker toen hij nog eens een vrije trap liet glippen werden ze echt boos.

Elke actie van Thuram was goed voor boegeroep en gefluit, vlak voor de koffie riepen de supporters ook luid om invallersdoelman Guillaume Hubert. Bevreemdend moet het zijn geweest voor de goalie.

Fans Standard keren zich tegen hun eigen doelman ... Gespannen toestanden op Sclessin!