'Erg volwassen Tielemans zal Van Gaal wel over de streep trekken'

'Erg volwassen Tielemans zal Van Gaal wel over de streep trekken'
Foto: © photonews

Weken op de bank moeten blijven zitten, ondanks het gefluit en het geroep van de fans. Een strafschop missen tegen Mechelen, toch wat kritiek over je heen krijgen. En dan: een basisplaats tegen Tottenham en zo reageren op en naast het veld. Chapeau. Ze hebben het ook in Engeland begrepen.

Op het veld: een 7 op 10 voor Tielemans. Niet al te veel betrokken in de belangrijkste fases, maar wel degelijk. En soms sterk in de duels. Ook de Engelse pers geeft hem stuk voor stuk 6,5 of 7 op 10. Was het een examen, het was onderscheiding.

Naast het veld: een 9 op 10 voor Tielemans. Wie na weken bankzitterij op een giftige uitspraak richting Besnik Hasi had gehoopt, kwam eens te meer bedrogen uit. De jongen van 18 bleef ijzig kalm en viel allerminst uit zijn rol. Je moet het maar doen.

En ze hebben het dus ook in Engeland begrepen: Manchester United had al interesse in de youngster van Anderlecht en dat zal er niet minder op worden. "Hiermee trekt hij Louis van Gaal mee in het verhaal", citeren we een krant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties