Dat is duidelijk: "Een nederlaag tegen Liverpool betekent het einde van Mourinho bij Chelsea"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Dat is duidelijk: "Een nederlaag tegen Liverpool betekent het einde van Mourinho bij Chelsea"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je kan de huidige situatie van Chelsea een beetje vergelijken met een griep waar je maar niet van af geraakt. Een flinke verkoudheid, buikpijn en een loopneus zorgen ervoor dat de ploeg van José Mourinho maar niet op toerental geraakt. Een ontslag hangt dan ook in de lucht…

Wij legden ons oor te luisteren bij Chris Beattie, een Engelse journalist van Tribalfootball.com die de prestaties van Chelsea op de voet volgt. Ook hij ziet dat The Blues serieus op de sukkel zijn.

“Alleen de grootste optimist durft nu nog te zeggen dat Mourinho een nederlaag tegen Liverpool kan overleven”, schiet Beattie meteen raak in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"Een nederlaag tegen Liverpool betekent het einde voor Mourinho" - Chris Beattie

“Eerder deze week sprak sterke Roman Abramovich zijn steun voor de Portugees nog uit. Maar geloof me… Een nederlaag tegen Liverpool betekent het einde van Mourinho op Stamford Bridge.”

“De spelers staan nog steeds achter Mourinho. De spelers die weinig in actie komen morren wel, maar dat is ook bij andere ploegen het geval.”

"Ze zullen al blij mogen zijn, als ze nog in de top vier geraken"

Chris Beattie

Is een nieuwe trainer eigenlijk dé oplossing voor Chelsea? “Ik denk het niet. De spelers moeten in de spiegel kijken. Kijk, voor het seizoen stelde Mourinho een verlanglijst op met spelers die hij erbij wilde.”

“Hij wilde gerichte versterkingen, maar kreeg uiteindelijk Falcao, Baba en Begovic. Drie spelers die, op dit moment in hun carrière, Chelsea niet beter kunnen maken.”

“Mocht Mourinho erin geslaagd zijn om zijn beoogde versterkingen naar Londen te halen, dan was Chelsea opnieuw kandidaat voor de titel. Maar nu ziet het er niet zo goed uit. Ze zullen al blij mogen zijn, als ze nog in de top vier geraken”, besluit Beattie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties