Bruzzese na onverwachte promotie: "Mijn loopbaan begint nu écht"

Bruzzese na onverwachte promotie: "Mijn loopbaan begint nu écht"
Foto: © photonews

Sébastien Bruzzese heeft grote voetsporen op te vullen. De doelman van Club Brugge is ietwat onverwacht de nummer 1 geworden nadat Sinan Bolat niet bracht wat verwacht werd. Voor de 26-jarige begint zijn carrière nu pas.

Maar Mathew Ryan vervangen is natuurlijk geen sinecure. “Ik begreep vanaf mijn eerste werkdag bij Club dat de supporters nieuwsgierig naar het optreden van de vervanger(s) van Mathew zouden uitkijken”, vertelt Bruzzese op de website van Club.

"Hij werd op de handen gedragen. Ik maakte toch met veel vertrouwen en geloof in de eigen mogelijkheden de overstap van Zulte Waregem naar Blauw-Zwart. Als een topclub komt aankloppen en je weet dat Michel Preud’homme de sportieve patron is,  moet je niet lang nadenken.”

Genot staat momenteel centraal

Sébastien Bruzzese

En staat hij voor het eerst te keepen met het etiket van 'eerste keuze'. "Ik krijg hoe langer hoe meer het gevoel dat mijn loopbaan nu pas écht begint. Als 26-jarige is het zeker nog niet te laat. Na seizoenen lang in de schaduw te hebben vertoeft, was de tijd meer dan ooit rijp om op de voorgrond te treden. Ja, ik moet toegeven dat het genot momenteel centraal staat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties