Gent-sterkhouder blesseert zich op ongezien dwaze manier

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 7 reacties
Gent-sterkhouder blesseert zich op ongezien dwaze manier
Foto: © photonews

AA Gent heeft al een redelijk gevulde ziekenboeg en daar komt mogelijk nog een sterspeler bij. Bovendien konden we amper onze lach inhouden toen de aard en oorzaak van de blessure aan het licht kwamen.

Danijel Milicevic heeft zich namelijk geblesseerd in de allerlaatste minuten van de wedstrijd op Sporting Lokeren. We herinnerden ons nog vaag een vreemd manoeuvre bij een hoekschop, maar dat het zo'n gevolgen zou hebben, daar stonden we niet bij stil.

"Danijel heeft tegen de hoekschopvlag getrapt in de laatste seconden", aldus Hein Vanhaezebrouck. "Hij liep daarbij een contractuur op en is twijfelachtig voor de wedstrijd tegen Leuven. Vandaag heeft hij een deel meegetraind, maar het wordt afwachten."

Het is iets voor op YouTube

-Hein Vanhaezebrouck

"Het is eentje voor YouTube, hé", aldus de Gentse coach die ook meer info gaf over de afwezigheid van Rami Gershon. "Hij is even terug naar Israël. Even de gedachten verzetten tijdens zijn erg lange revalidatie, dat moet kunnen."

Verder zijn er morgen nog wat spelers onbeschikbaar. "Elhamed en Hannes Van Der Bruggen revalideren verder. Hannes kon al enkele oefeningen meedoen, maar nog te weinig om speelklaar te zijn. Johansson is al de hele week ziek en Pedersen is out met een enkelblessure."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties