OHL wil tegen de landskampioen een 0 op 9 verijdelen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
OHL wil tegen de landskampioen een 0 op 9 verijdelen
Foto: © photonews

OHL en AA Gent zijn om 18 uur al aan zet. De Buffalo's hopen met een goed gevoel naar de CL-match thuis tegen Valencia te trekken. De Leuvenaars willen vooral een 0 op 9 vermijden.

De troepen van Jacky Mathijssen verloren vorige week van Waasland-Beveren na een lang geen onverdienstelijke partij. Maar met een zwaar vijfluik in aantocht was puntengewin onontbeerlijk.

OHL kon de jongste twee duels de weg naar doel niet vinden. Nog meer druk dus op de schouders van de enige overgebleven centrumspits Regales. Bostock (overbelaste spier) en Volovyk (dij) zijn out voor de komst van de landskampioen.

Aan Gent-zijde blesseerde Milicevic zich op een ongezien dwaze manier (lees meer). De flankaanvaller is met een contractuur aan de quadriceps onzeker voor de trip naar Den Dreef.

Voorts kan Hein Vanhaezebrouck geen beroep doen op Gershon, Elhamed en Van der Bruggen. Het drietal revalideert verder. Johansson is al de hele week ziek en Pedersen kampt met een enkelblessure.

Wie trekt aan het langste eind aan Den Dreef?

Behoudt AA Gent met een zege zijn leidersplaats? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 106,2 euro op. Gelooft u in winst van OHL? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 270 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties