Dury ziet een werkpunt: "Dat is niet goed als je play-off 1 ambieert"

Dury ziet een werkpunt: "Dat is niet goed als je play-off 1 ambieert"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 4-0 tegen STVV plezierde Francky Dury niet enkel om de vier gemaakte doelpunten. Ook met de clean sheet was hij erg tevreden. In aanloop naar de match tegen Kortrijk heeft hij dan ook een werkpunt meegegeven.

"We maken soms fouten. Bij de eerste goal van Anderlecht wel vijf, terwijl de penaltygoal leek op de fase van het doelpunt van Pollet. Teveel ruimte weggeven op een verkeerde plaats. Dat mag niet gebeuren", vindt Francky Dury.

"Alles samen hebben we al te veel doelpunten binnen gekregen. 20 tegengoals, dat is eigenlijk te veel. Dat is niet goed als je play-off 1 wil halen.

We zijn stappen aan het zetten -

Francky Dury

"Maar we zijn stappen aan het zetten. Na de moeilijke wedstrijden in Charleroi en tegen Anderlecht, konden we winnen in Mechelen en zelfs de nul houden tegen STVV."

En ook de wedstrijd tegen Kortrijk wordt weer een belangrijke: "Mechelen, STVV, Kortrijk en Moeskroen waren en zijn vier belangrijke duels. Daarna kunnen we een balans opmaken halfweg", bleef Dury er rustig onder. Maar: 29 punten kan nog steeds. En dat aantal had Essevee ook in het seizoen 2012-2013. De rest is geschiedenis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties