Door deze opvallende acties wakkert Ronaldo de geruchten omtrent toptransfer zelf aan

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Door deze opvallende acties wakkert Ronaldo de geruchten omtrent toptransfer zelf aan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is weer heel wat te doen over Cristiano Ronaldo. De Portugese superster won dinsdagavond nog met Real Madrid van Paris Saint-Germain. Op het veld maakte Ronaldo niet al te veel indruk, maar naast het veld trok hij wel alle aandacht naar zich toe…

Al van voor het begin van de wedstrijd was er meteen heel wat te doen over een opvallende babbel met voorzitter Florentino Perez. Die vroeg aan Ronaldo wat zijn toekomstplannen waren.

CR7 had in een interview namelijk laten optekenen dat hij niet zeker was dat hij zijn carrière zou beëindigen in Madrid. Maar toen Perez ernaar viste bij Ronaldo, zei die meteen ‘dat heb ik niet gezegd.’ Bekijk de beelden hieronder:

Een geruststelling voor Perez? Misschien… Of misschien ook niet. Want na de match trok Ronaldo nog eens alle aandacht naar zich toe. Toen hij PSG-trainer Laurent Blanc ging omhelzen, fluisterde hij nog iets in het oor van de Fransman.

Wat? Dat is niet duidelijk. Blanc wilde er niets over kwijt. Maar het was meteen genoeg om opnieuw een soap in gang te zetten… Vertrekt Ronaldo naar Parijs? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties