De 'boss' is klaar voor Tottenham: "We weten dat we gaan afzien"

De 'boss' is klaar voor Tottenham: "We weten dat we gaan afzien"
Foto: © photonews

Steven Defour zal vanavond zijn allerbeste beentje moeten voorzetten. Door het verlies van Dennis Praet wordt er van hem niet enkel leiderschap onverzettelijkheid verwacht, maar ook creativiteit. Want hij is de man die heel de ploeg op sleeptouw moet nemen.

Defour keek afgelopen weekend lijdzaam toe hoe zijn ploeg zonder hem geen greintje vechtlust liet zien in de eerste helft. "Die eerste helft was inderdaad niet goed, slecht zelfs. Er ontbrak mentaliteit en die heb ik. Maar goed, als er een basisspeler ontbreekt, verlies je sowieso een pak ervaring. Andere jongens moeten dan opstaan. Hopelijk hebben ze hieruit hun les geleerd", aldus Defour.

Het is aan anderen om hun kans te grijpen

Dat er met Obradovic en Praet weer een groot deel van die ervaring verdwenen is, lijkt een zware aderlating te worden. "De vervangers moeten klaar zijn. Ivan en Dennis vervang je niet zomaar. Het zal misschien wat zoeken worden op momenten, maar het is aan anderen om hun kans te grijpen", vindt Defour.

Defour begrijpt wel dat het straks knokken geblazen wordt. "We weten dat we zullen afzien, maar we zijn er klaar voor", besloot hij strijdvaardig als altijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties