Ciman solliciteert openlijk naar terugkeer in de Jupiler Pro League, en wel bij deze club

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Ciman solliciteert openlijk naar terugkeer in de Jupiler Pro League, en wel bij deze club
Foto: © SC

Keert Laurent Ciman binnenkort terug op de Belgische velden? Het is best mogelijk! De centrale verdediger, tegenwoordig aan de slag bij Montreal Impact, heeft alvast openlijk gesolliciteerd bij zijn ex-club Standard.

De 30-jarige Ciman leefde afgelopen zomer nog even in onmin met Montreal Impact, maar ondertussen zijn alle plooien gladgestreken en gaat het de verdediger voor de wind. Hij staat met Impact derde in de Eastern Conference en werd zelfs genomineerd voor de trofee van beste verdediger uit de MLS.

Maar toch is er iets dat steekt bij Ciman… Hij werd de voorbije twee wedstrijden niet opgeroepen voor de Rode Duivels en dreigt bijgevolg het EK in Frankrijk te missen. “Ik hoop bij de selectie te zijn, maar ik heb geen contact gehad met Wilmots”, aldus Ciman in Het Nieuwsblad.

"Ik ga er alles aan doen om van de partij te zijn op het EK"

“Maar ik ga er alles aan doen om van de partij te zijn op het EK”, voegde de verdediger daar onmiddellijk aan toe. Hoe dan? Wel, dat is simpel: Ciman wil terug naar Standard. “Tijdens de winterstop zou ik drie maanden naar hier kunnen komen.”

“Een andere Belgische club dan Standard lijkt me onwaarschijnlijk. Standard, dat is mijn thuis. De sportieve situatie schrikt me niet af. Ik ben ervan overtuigd dat er genoeg kwaliteit in de groep zit om Standard er weer bovenop te krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties