Reactie Mathijssen beetje jaloers: "Transfer in januari? Wij zijn Oostende niet hé"

Mathijssen beetje jaloers: "Transfer in januari? Wij zijn Oostende niet hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Begin er maar eens aan als coach van OH Leuven: je verdedigers klungelen er op los en je aanvallers kunnen geen goal meer maken zelfs als hun leven ervan af zou hangen. En toch ziet Mathijssen niet direct nieuwe jongens arriveren.

Mathijssen moest lachen toen Yves Vanderhaeghe op zijn persconferentie aanhaalde dat Vandendriessche zowel Jonckheere als Berrier op de bank hield. "Een luxe die mijn collega misschien niet heeft", zei Vanderhaege voorzichtig.

Mathijssen besefte dat ook. "We hebben voorlopig niemand vooraan die het verschil kan maken. We rekenen erop dat Kostovski snel zal terug zijn. Dat zou heel wat schelen en hij kan wel veel oplossen", aldus de geplaagde coach van de Leuvenaars. "Iedereen weet dat zoveel blessures in onze kern nefast is."

Mijn positie? Ik denk niet dat dat het probleem is

Maar moet hij straks rekenen op nieuwe transfers? "In Oostende kunnen ze een Cyriac en een Akpala gaan halen. Wij hebben die middelen niet. Daar moet je eerlijk in zijn."

En zijn eigen positie? Staat die te wankelen? "Ik denk niet dat we intern en extern daarmee bezig zijn. Dat is niet het probleem. Ik denk ook niet dat het de oplossing zou zijn. Ik blijf erbij: als heel de kern fit en mentaal fris zou zitten, zullen we het wel klaarspelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties