Chelsea verloor alweer, maar Hazard en co kunnen hoop putten uit match op Stoke

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Chelsea verloor alweer, maar Hazard en co kunnen hoop putten uit match op Stoke
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea verloor ook bij Stoke City, maar toch lijkt er wat beterschap bij de Engesle landskampioen. The Blues voetbalden voldoende kansen bijeen om met de zege te gaan lopen, maar bij de afwerking liep het fout.

Het goede nieuws was ook dat Eden Hazard zich eindelijk nog eens kon tonen. De Rode Duivel was de afgelopen weken een schim van zichzelf, maar zijn prestatie tegen Stoke City was hoopgevend.

In de tweede helft kwam hij dicht bij een doelpunt, maar ook voor de koffie liet hij al mooie dingen zien. Deze actie bijvoorbeeld, waarbij hij Charlie Adam sterretjes liet zien. 

Neen, het niveau van vorig seizoen halen Hazard en co uiteraard nog niet. Maar zoals Frank Lampard het op Sky Sports verwoordde: "Ze lieten glimpen zien van wat nodig is om dit om te keren". 

Voor de ex-ploegmaat van Hazard is de nummer 10 de cruciale factor bij Chelsea. "De beslissende factor in hoe Chelsea verbeterd is, is Eden Hazard." Lampard benadrukt dat Chelsea de beste Hazard nodig heeft, en liefst zo snel mogelijk. 

Waarom hij de laatste tijd zo zwak speelde? "Voor mij gaat het om vertrouwen. Vorig jaar speelde hij op instinct. Nu zie je hem denken." 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties