Geweldige shortlist: 7 (top)versterkingen die Manchester United wel zou kunnen gebruiken
Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties

7 toppers die Manchester United wel zou kunnen gebruiken: Adnan Januzaj, Marco Reus, Domenico Berardi,...

Geweldige shortlist: 7 (top)versterkingen die Manchester United wel zou kunnen gebruiken
Foto: © photonews

Manchester United draait dan wel mee aan de top van de Premier League, toch loopt het de laatste wedstrijden een pak stroever voor de manschappen van Louis van Gaal. Vooral scoren lukt moeilijk, met amper 17 goals in 12 wedstrijden. United kan dan ook wel een aanvallende versterking gebruiken.

Althans, die mening zijn ze bij Squawka toegedaan. De statistiekenwebsite lijstte even op welke aanvallende versterking, liefst met een beetje snelheid, Manchester United zou kunnen gebruiken. En het moet gezegd worden: er staan enkele toppers tussen.

1 Anwar El Ghazi (Ajax)

De winger ontpopte zich dit seizoen bij Ajax tot een absolute sensatie. In amper tien competitiewedstrijden vond hij al acht keer de weg naar doel. Een knappe prestatie, zeker als je weet dat El Ghazi nog maar 20 is.

2 Adnan Januzaj (Manchester United – Borussia Dortmund)

Deze is een beetje een verrassing. Volgens Squawka zou Januzaj, die bij Dortmund vaak op de bank zit en niet opgeroepen werd voor de Rode Duivels, het huidige probleem van Manchester United toch kunnen oplossen.

3 Domenico Berardi (Juventus – Sassuolo)

Berardi is één van aanstormende talenten van het Italiaanse voetbal. De winger gooide hoge ogen bij Sassuolo, waar Juventus hem wegplukte en meteen terug verhuurde aan Sassuolo. Vorig seizoen scoorde hij 15 keer in de Serie A.

4 Felipe Anderson (Lazio)

Anderson werd al enkele keren in verband gebracht met Manchester United, maar voorlopig staat het goudhaantje nog onder contract bij Lazio. De Braziliaanse sneltrein zou eveneens wat snelheid en aanvalsdrift kunnen bijbrengen aan de ploeg van van Gaal.

5 Sadio Mane (Southampton)

Mane maakte dan weer veel indruk in de Premier League, waar hij één van de smaakmakers is bij Southampton. Snelheid? Check. Dribbelen? Check? Creativiteit? Check!

6 Yacine Brahimi (FC Porto)

Brahimi is net iets minder bekend bij het grote publiek, maar de Algerijn is één van de absolute sterren van Porto. Vorig jaar scoorde hij zeven competitietreffers, maar dit seizoen moet hij het voorlopig nog stellen met één goal in de Portugese competitie.

7 De droomkandidaat: Marco Reus (Borussia Dortmund)

En dan restte er Squawka nog één winger, de droomkandidaat. Marco Reus zou bij het huidige Manchester United altijd op een basisplaats kunnen rekenen, maar hem binnenhalen wordt lang niet makkelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties