Marc Wilmots na erg korte training met twee afwezigen: "Dat was afgesproken"

Marc Wilmots na erg korte training met twee afwezigen: "Dat was afgesproken"
Foto: © photonews

22 fitten spelers vandaag op de training van de Rode Duivels in Neerpede. Een erg korte training overigens: nauwelijks 45 minuten werd er getraind. Er niet bij: Laurent Depoitre en Eden Hazard. Bondscoach Marc Wilmots geeft een woordje uitleg.

"We wisten dat het om half 6 donker zou gaan worden. Toch kozen we ervoor om pas om half 5 te beginnen met de training. Het was de bedoeling om amper 45 minuten te trainen vandaag", gaf Wilmots aan.

"Op tempo en balbezit drie keer een oefening van vier minuten, dat is voldoende om ons scherp te houden. Verder is het vooral een zaak om onszelf te verzorgen en te recupereren. Daarna zetten we ons klaar voor de match tegen Spanje."

Depoitre en Hazard onzeker

Laurent Depoitre is er mogelijk niet bij tegen Spanje. "Hij heeft gisteren getraind en een reactie op de enkel gekregen. Ik neem geen risico met hem, iemand op 50% zal niet spelen. Er komt een scan en daarna spreken we met de staf van Gent, mogelijk keert hij morgen terug naar AA Gent."

Ook Eden Hazard zal er mogelijk niet bij zijn tegen Spanje: "Hij is wat ziek, heeft wat pijn en wat koorts. Blijft tot morgen op zijn kamer, we zullen morgen zien of het gaat lukken om hem dinsdag klaar te krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties