Reactie Dejaegere tegen Neto: "Godverdomme, Papi!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Dejaegere tegen Neto: "Godverdomme, Papi!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere werkte vrijdag een knappe assist van zijn maatje Neto af, maar de kans op een perfecte avond werd gemist door de Braziliaan. Neto knalde de opening van Dejaegere pal op Van Langendonck.

"Toen ik scoorde, liep ik meteen naar Papi (Neto's bijnaam, nvdr.). Hij is geblesseerd geweest en dan meteen die assist. Dat moet deugd doen voor hem", was Dejaegere vooral blij voor zijn boezemvriend. Al had die ook kunnen scoren.

"Ik zei het hem meteen. Godverdomme, Papi! 'Ja, ja ik weet het', was zijn antwoord in het Nederlands", lachte de middenvelder. "Hij verstaat goed Nederlands en praat het ook, maar hij is wat te verlegen."

Ik vroeg het aan Ruyssen: 'Ga je die goal opeisen, misschien?'

De goal van Dejaegere mocht er zijn. "Ik heb van veel mensen gehoord dat het een mooie was." Ook al kwam oude bekende Gilles Ruyssen er nog aan. "Ik vroeg het hem: 'Ga je hem opeisen, misschien?' Het was goed om hem nog eens te zien."

Ruyssen kon terugkijken op een mindere match. "Ik vond dat hij nog goed z'n streng trok, als je ziet naar hoe z'n copain (Kenneth Schuermans, nvdr.) stond te verdedigen", stak Dejaegere hem toch nog een hart onder de riem.

In Lyon ga ik genieten

-Brecht Dejaegere

Bij Westerlo zien ze Dejaegere niet graag komen. Net als in de heenmatch werd een fout op hem met rood bestraft. "Ik speel in het contact, dat is mijn spelstijl. Ik kon telkens net nog dat tikje tegen de bal geven. Zegt hij dat hij de bal raakte? Nooit."

Dejaegere liep dit jaar ook al tegen een rood karton tegen Lyon. Het missen van de twee uitmatchen in de Champions League steekt nog steeds. "Toen heb ik geen enkele foto getrokken, maar in Lyon ga ik ervan genieten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties